Falster i topform !

Havørredfiskeriet på Falster er rigtig godt for tiden hvis man læser Casper Rieper-Holms flotte fangstrapport herunder. Stort tillykke med de flotte tromletykke havørreder herfra.

Tight lines / Lars Juel Hansen

Nyd fangstrapporten herunder:

Pinse søndag: Alarmen ringede kl. 3.30 og jeg listede forsigtigt ud af sommerhuset. Jeg måtte tilbage efter det gode fiskeri jeg havde igår. Idag var der skyfrit så man kunne ane lyset begynde at komme frem i horisonten. Fuglene kvidrede og der var helt vindstille. Jeg havde på fornemmelsen at det blev en rigtig god morgen.   Jeg trak linen af fluehjulet og stilte mig på den sten jeg stod på igår. Tog mit første kast og skræmte nogle hornfisk. Det var tidligt de var her tænkte jeg men så skulle der da nok komme lidt horn på land om ik andet. Efter 30 minutters tid med masser af hornfiske hug mærker jeg pludseligt et hårdt træk i linen. Da jeg sætter krogen i modhugget pisker en havørred overfladen til skum og springer fri af vandet. Den lød som en stor sten der blev smidt i vandet da den landte. Det var en god fisk sagde jeg højt selvom jeg stod alene på pladsen. Efter en lang og tung fight med et par mindre udløb fik jeg landet den flotteste havørred jeg til dato har fanget. 60 cm rent målte jeg den til. Den var samtidig tromle tyk og lynende blank. Da jeg havde siddet og beundret den i det flotte lys der nu var kommet tænkte jeg at der måske var flere der ude. Ud på stenen igen og bade pattegrisen. Fik hurtigt en havørred på som desværre hoppede af. Det virkede som om der kun var horn efter lyset kom frem. Jeg skiftede til en rejeflue i lidt mere neutrale farver. 2 kast og jeg fik en havørred mere på små 45 cm. Sluttede af med en hornfisk og så pakkede jeg sammen og gik mod bilen. Den flotte havørred som vejede 2,5 kg skulle fejres med morgenbrød og basser til familien som lige havde skrevet en SMS om at de var vågnet hjemme i huset.   

 
Mandag var der atter engang var Falster er i topform og det er fiskene også. Var ved vandet kl. 4 og der var let pålandsvind så der var lidt uro i vandet. Det så godt ud. Tager et kast fra land for at fiske vandet af inden jeg går ud i det. Kan fornemme en hvirvel da jeg tager fluen op af vandet. Afsted med fluen igen og i 2 kast er der fisk som desværre hopper af i det den springer fri af vandet. Fisker videre og har et fantastisk fiskeri mellem 4 og 6. Derefter vender vinden og lyset kommer rigtig frem og fiskeriet dør ud. Fik 3 fuldfede havørreder med største på ca. 55 cm. Gav en kanon fight hvor den lige var et par meter fra at gå i backingen 2 gange. Skønt. Den store kom med hjem og de 2 andre kom tilbage i baljen.  Har lige spist den hjembragte morgenmad fra den sidste fisketur for denne gang. Vildt fiskeri fra 4-6 igen. Fik 3 havørreder idag. Alle møgtykke. Den største på 55 cm og bomstærkt. Var lige et par meter fra at være i backingen 2 gange 🙂

Mistede også en desværre. Men super fede ture som altid på Falster 🙂

Casper Rieper-Holm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: