Fjordørred mellem hornfiskene!

Min fiskekammerat Danny og jeg var klar da det første lys ramte vestsiden af fjorden. På vej ud mod stenrevet var der en havørred der hoppede fri af overfladen. Udsigten denne morgen var helt speciel da et gl. velholdt træskib (tre-master) lå for anker i fjorden.

Vandstanden var helt perfekt da vandet dækkede alle de små-rev med blæretang. Vi angreb ydersiden af sten-øen med “kobberbassen” og efter 30 minutter var der kontakt med en af de “rigtige”  og efter en super fight med mange spring kunne jeg håndlande en fin fjordørrred på 45 cm. Ørreden blev genudsat så den kan nappe “kobber” i efteråret:-)

Hornfisk var der rigelig af  så man kom ikke til at “kede sig”.

Tight lines………ses derude.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: