Fiskepladser på Orø opdateret !

Har du planer om en fisketur til Isefjorden var det måske en god ide med en fisketur til Isefjordens perle Orø. 

Som det ses på kortet nedenfor er der mange muligheder for at fiske havørreder i alle vindretninger. Bemærk at der også er anført hvor der P-pladser.

 

Fiskesæsonen på Orø efter havørreder kan foregå hele året.Forår og efterår plejer dog  at være den bedste periode. Se denne fangstrapport fra Orø.

Fiske-strækningerne på Orø varierer meget og man kan altid finde en plads der kan affiskes selvom der er kraftig vind.

IMG_7680
Herunder finder en kort beskrivelse af fisk-strækningerne på øen.

  • Nordsiden har flere spændende rev , sten, og blæretang. Nordsiden er også den siden 
  • Øst- og vestsiden af Orø har strømrenderne Østre og vestre-løb. Strømrenderne holder altid fisk da havørrederne vandre meget efter føde. Strømrenderne kræver ofte at agnen kommer godt ned i vandet. Så vær godt forberedt hvis du afsted. I det vestre-løb ligger det dybeste sted i Isefjorden som er 17 meter.
  • Sydsiden er lavvandet med en masse holme/badekar der under de rigtige betingelser kan holde mange fisk. 

Jeg kan anbefale at man tager en heldagstur eller en weekendophold Orø kro der satser en meget på at skabe gode rammer for lystfiskeri på øen. Det er dyrt hvis man skal afsted en halvdag pga. færgepriserne.

Orø kro har blandt andet været initiativ-tager til den store Isefjorden Havørred Open der afholdes forår og efterår. I foråret afholdes konkurrencen 19-20 marts. Se mere på dette link

Jeg påtænker at lave en heldagstur tur til Orø i marts måned i samarbejde med Orø-kro som skulle stå for morgenmad og frokost. Hvis det kunne have din interesse må du meget kontakte mig på lars@edoras.dk

Se flere kystpladser i Isefjorden.

Tight Lines
Lars Juel Hansen

Certificeret fiskeguide

WWW.SEATROUT4YOU.COM 

Den simple vej til flere havørreder 

Skriv en kommentar