Godt med fangstmeldinger fra fjorden!

Det er altid “hyggeligt” at få en sms når man er på arbejde der fortæller at der er hevet fisk i Isefjorden. Så ønsker man at det meget snart weekend og ikke hverdag:-)

Sådan gik denne torsdag morgen hvor en fiskekammerat var en tur på vestsiden af fjorden og fik en flot blank havørred på 56 cm og han havde også mange kontakter til forsigtige ørreder. Senere på dagen kom en anden fangstmelding der nævnte at der var fanget fin havørred på 50+ på østsiden af fjorden.

Det lader til at der for alvor er kommet havørreder ind under land for at søge føde eller på træk til åen. Jeg oplever hvert efterår at der kommer denne periode på 5-6 uger hvor der er rigtig godt fiskeri (stor tæthed) efter havørreder i det meste af fjorden. Blæretangsområder, badekar, musligerev og ålegræsbælter vil være de foretrukne “hot-spots”.

Sidste melding kom fra en fiskekammerat der været i Karrebæksminde området og som havde overlistet 5 havørreder med største på 45 cm. Alle var helt sikkert taget på en kobberbasse-flue:-)

Godt det snart er weekend så man selv skal ud og stemple ørreder:-)

Ses derude ……….

Tight lines

Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: