23 ørreder “stemplet” i grumset vand

Påskeferien fortsætter heldigvis for mig og der var dømt morgentur til fjorden sammen med DSF Instruktør Claus Christiansen. Vi valgte en fiskeplads i den sydlige del af fjorden da der var lovet hård sydlig vind på DMI. Vandet godt grumset og det betyder at der rigtig gode chancer for havørreder. Det holdt stik og der var rigtig mange fisk i hele området. Vi fiskede 2 timer og vi havde en utal af kontakter og fik stempelt 23 ørreder tilsammen. Største var  en blankfisk på 57 cm. Ellers var 10 over målet. Alle ørreder var taget på kobberbassen.En kanon “kobberbasse” morgen i Isefjorden og jeg kan var anbefale at søger efter grumset fjord-vand når i skal ud.

Tight lines…derude

Maveindeholdet på en enkelt havørred viste at rejer var foretrukne fødeemne denne morgen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: