På ørredtur med sønnike

Min 4 årige søn Emil har længe ville med på fisketur. Det først problem var at skaffe nogle neopren-waders til en 4 årig. Så det endte med at jeg måtte få børne neopren-waders bestilt hjem fra USA. Den anden udfordring var at lære Emil at man ikke slå en fluestang ned i jorden. Sidste challenge var at lære hvilken vej at man skal dreje hjulet rundt få at få linen. Det med at kaste med flueline er vi stadigvæk i gang med:-)

Nå men i mandags var vi på en plads i den sydlige del af fjorden og her skulle trænes med fluestangen. Far fik lov til lige at prøve kobbebassen mens sønnike kastetræner. Der gik kun 5 minutter og så var der bid og Emil vil selvfølgelig gerne tage fisken ind. Der er altid bedst at lære med “the real thing”. Efter en livlig fight med Emil der kæmper med at få fisken ind til vandkanten kunne der landes en fin havørred på 48cm. Efterfølgende blev far bedt om at kroge nogle flere havørreder som sønnike kunne lande. Det blev til 3 mere denne eftermiddag:-)

I går var Emil og far igen i fjorden for at træne “havørredfisker”. Der var helidigvis stadigvæk godt med havørrder som sønnike kunne fighte/lande. Det blev til 3 havørreder også endte turen med en våd Emil efter et lille fald over en sten i vandkanten. Det hører med til træningen at blive våd:-)

7 Comments on “På ørredtur med sønnike

 1. Mange tak Lars det må jeg prøve var det en god Kvalitet
  Dejlige Fiske billeder som du har lagt op en rigtig god side du har lavet

 2. Det ser godt ud fra hvilken hjemmeside har du bestilt de Neopren waders

 3. Pingback: Easytrout – en anbefaling | Holbæk og Omegns Lystfiskerforening

 4. Den var god. Ja. Han må også hellere lære noget om genudsætning og vandplejearbejde så der er noget til næste generation:-)
  Tight lines herfra …………

 5. Ja bedre lære mester kan han ikke få kan lige så godt lære det fra den bedste.
  Går han i fars fodspor bliver der ikke mange fisk til vores børnebørn ha ha

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: