Weekendkursus med havørreder til alle mand !

Kick-off til forårsfiskeri var titlen på min weekendkursus d. 7-8 marts som jeg afholdte på det hyggelige Gaardhotel (Gaardhotellet.dk) som ligger tæt på Kalundborg og alle mand fangende havørreder hvilket ikke sker så tit når man er en gruppe.Weekendkurset er målrettet havørredfiskere der gerne vil møde ligesidet, kende nye fiskepladser og gerne komme videre med deres fiskeri.

Programmet for dagene lød på to guidet fisketurer efter havørreder, 3 timers foredrag og rigtig god forplejning.

 

Lørdag stod den på havørredjagt i Isefjorden hvor jeg havde planlagt besøg på tre gode fiskepladser på vestsiden af Isefjorden.

Da vi kom ned til vandet på den første fiskeplads så jeg hurtigt at forholdene var helt perfekte fordi der var del uro i vandet og svagt grumset vand. Fiskene skulle findes helt inde under land så alle kunne være med til dette fiskeri. 

De første havørreder blev fanget efter 10 minutter også gik det ellers amok med en masse hug og samlet blev det til 10 havørreder med fire over målet. Bedre bliver det ikke når man er fiskeguide. 

 

På sidste spot der skulle besøges lørdag fik i en kort side bemærkning nævnt at denne fiskeplads ofte holder en god fisk. Det blev bevidst da jeg overlistet en rigtig flot havørred med min kobberbasse-flue. Det var en blank havørred (overspringer) tæt på 60 cm der ikke kunne modstå min flue fisket over et blæretangsbælte langs med land.

Det blev en super afslutning på den første guidet tur. Efter kaffe, kage og en stor buffet var der foredrag med fokus fisketeknik og gennemgang af ca. 60 fiskepladser i Isefjorden og Nordvest Sjælland. 

Søndag morgen var vi all hurtigt i fisketøjet og klar til jagte havørreder i Nordvest Sjælland i dette smukke forårsvejr. Vi startede i Kalundborg fjord og fandt også havørreder på dette spot. Det blev fire havørreder og en del kontakter. 

 

Vi afrundede kurset på kysten og alle gav deres fuld tilfredshed med weekedkurset og den særdeles gode service på Gaardhotellet. Flere var allerede frisk på at deltage i et weekendkursus til efteråret. Dejligt at man kan give havørredfiskere en god oplevelse og nye ”værktøjer” til at fange havørreder.

 Næste weekendkursus afholdes 21-22 marts 2015 og der en enkelt plads tilbage hvis du har tid og lyst.

Se mere her https://seatrout4you.com/weekend-fiskekurser/

 

Tight lines

 

Lars Juel Hansen 

 

Certificeret Fiskeguide

http://www.seatrout4you.com 

Den simple vej til flere havørreder2 Comments on “Weekendkursus med havørreder til alle mand !

  1. den sidste sætning skulle der stå “for det altid høje og gode humør”

  2. Hej Lars.
    Allerførst skal du have tak for en forrygende weekend. Vi fik besøgt nogle gode spots og du er en rigtig fin guide når vi var derude i det blå. Dette weekend kursus kan kun anbefales til andre som gerne vil vide “det ekstra” omkring at snøre de blanke. Jeg håber på et kursus i efteråret. Der skal også gives et tak til resten af gutterne, som var med på turen, for gode altid høje og gode humør.

    ses ved kysten med flex på stangen

    Hilsen Helge

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: