Fiskeri på Isefjordens perle !

Mange fjordfiskere tænker på at tage til Orø og fiske efter havørreder men kun fiskere får det gjort !
Derfor var det rigtig dejligt at modtage en fin fangstrapport fra Isefjordens perle. Troels Trap og nogle fiskekammerater besøgte Orø i uge 43.
Nyd fangstrapporten herunder.

IMG_7680.PNG
Så er vi hjemvendt fra vores tur til Orø. Og som lovet – en lille rapport fra turen. Det havde været svært at finde beskrivelser af Orøs fiskesteder og da internettet ikke ligefrem bugnede af fangstrapporter, var jeg meget spændt på, om jeg mon havde lokket mine to fiskevenner med på et vildskud? Det viste sig dog heldigvis, at vi alle tre havde en rigtig god tur med både spin- og fluestang. Vinden stod i syd over weekenden, så vi koncentrerede os om norddelen af øen. Her blev det til et par gode fisk blandt andet denne flotte hanfisk i gydedragt på 55 cm.

IMG_7676.JPG
Fisken huggede i et badekar mellem to sandrevler ca. 50 meter fra land. Jeg havde ikke taget nettet på ryggen, da jeg ærlig talt ikke regnede med at få kontakt til så pæn en fisk, men det skal jeg vist ha’ på min næste tur til fjorden. Fisken blev selvfølgelig taget på kobberbassen, men derudover var der også fisk på grå frede (..må man sige det til dig?). Der blev fanget fisk på målet og lidt over, samt en del underholdende undermålere i godt bidehumør. Sælen var der også og fra en stor sten fortalte den historier i et sprog ingen af os havde hørt før ..jeg er ikke klar over om sælen forheksede os, men ingen kunne efterfølgende fange fisk?
Vi havde mest held med det lette fiskeri, hvor vi fiskede. Men kortet antyder også nogle pæne dybdekurver tæt på land, hvis man er til det synkende skyts. Skulle man finde på at besøge øen, så har campingpladsen nogle glimrende hytter med gode faciliteter og øen kan bestemt anbefales til en forlænget weekend.

Keep troutin’
Troels

3 Comments on “Fiskeri på Isefjordens perle !

 1. Dejlig læsning, og en utrolig flot HØ

  Men hvad er det for spændende App, der er billede af?

  DBH
  Martin

  • Hej Martin
   Appen er super god og hedder navionics boating 🙂
   Tight Lines
   Lars

   • Hej Lars,
    Mange tak. Den må jeg hellere få fingrene i 🙂
    Mange hilsner fra Martin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: