Gusten vejr på guidet kysttur sidste weekend!

Humøret var top og kobberbasse-fluerne var klar til kamp da vi mødtes på p-pladsen lige syd for Holbæk sidste weekend til den guidet kysttur. DMI havde lovet rigtigt godt med vind så vi søgte læ på østsiden Isefjorden. Første pladse var Hammerbakker og vi alle 10 fiskere gav den gas langs hele strækningen. Ikke så meget som nap kunne vi opdrive denne søndag formiddag. DSC01089

Vi forsatte nordover mod “neger-hytterne” og det må siges at vinden havde taget til så det var om at være parat hvis der komme en forkert “kastevind”.

DSC01085

Ved 11-tidenkom regnen sammen med hård vind så nu var det ikke hyggefiskeri. Der skulle arbejdes en del for at få flotte kast men heldigvis var der lidt havørreder i området. På et par hotspots var kontakt med ørreder :-). Det blev dog kun til nap og der var ikke nogen af havørreder der ville blive hængende.

DSC01088

Regen tiltog, kaffekanden tom og ikke nogen havørreder der ville “lege”. Så var det vist tid til at tage hjemad og se om der var andre havde fundet nogle havørreder:-).

Tak for en hyggelig tur og en ihærdig indsats til all jer der deltog på denne guidet tur til Isefjorden.

Jeg faldt over en flot fangstrapport fra Isefjorden samme dag – så det er bare om at finde fisken:-)

Se fangstrapporten her som er udgivet på www.fangster.dk:

http://www.fangster.dk/default.asp?vand=&mode=vis&menu=Forside&ID=90506&hovedrapport=Vn10Aq1k0IvVZPU&actper=&title=Rasmus Olesens fangstrapport

Tight lines

Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: