Havørred-fangst trods kulde!

Som altid når der meget koldt er isen begyndte at sætte sig i den indre del af fjorden så hvis kulden fortsætter lukker fjorden deværre hurtigt. Så check lige “isprognosen” på DMI inden du vælger at kører på fjordfiskeri i den indre del:-)

Selvom det er rigtig koldt har der var været gang i fjordfangsterne. Min fiskekammerat Danny oplyste at han har været i bunden af Isefjorden og har overlistet 7 havørreder på to morgenturer. To største fisk var omkring 1.5 kg. Han også flere fisk i overfladen selvom det var hunde koldt.DSC01035

Så det er bare om at få det varme tøj på når du skal ud og svinge stangen det næste stykke tid.

Ses derude …………

Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: