3 kilos blankfisk tæt på men…

Det er heldigvis stadigvæk til at fiske i bunden af fjorden. Det fandt Instruktør Claus Christensen ud af da han i går lagde vejen forbi den sydelig del af fjorden. Under sit fiskeri med kobberbassen så han pludselig noget liv i overfladen. Claus var hurtig på pletten med fluen og efter et par tag i fluelinen var der kontakt med en god fisk. Trods den lave vandtemeperatur var der godt gang i fisken og da den kom helt tæt på kunne Claus se at det var en rigtig flot overspringer på omkring de 3 kilo. Da havørreden tog et sidste udløb slap kobberbasse desværre sit hold i fisken. Hvor pis.. ærgeligt som Claus udtrykte det.

Senere var der igen kontakt med denne gang var det farvet 1.5 kilos fisk som desværre også røg af …..

Så lidt “nedtrykt” måtte Claus søge hjemad men som han udtrykte det i telefonen så er det ham der vinder næste gang:-)

DSC00286_1
Her er en af de store som Claus tidligere har luret på kobberbasse:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: