2 kilos fjordfisk i frost!

Min fiskekammerat Danny trodsede kulden og tog på fisketur til fjorden i dag. Den kolde nordøst-vind havde rørt godt rundt i suppen så der var meget tang i vandet og der kom hurtigt is i øjerne på stangen. Trods udfordringerne fortsatte Danny med fiskeriet og det gav resultat. Dagens største havørred var en havørred på omkring 2 kilo. Senere belv det 2 havørreder mere inden Danny vendte snuden hjemad til den varme “hytte”.

DSC00230

I den seneste uge har der været mange flotte havørred-fangster i Isefjorden. En af de pæneste blankfisk var den som Kern Leo Lund flue-fangende på hele 71 cm i den yder del af Isefjorden. Stort tillykke herfra med denne trofæ fisk:-)

Er du til Stevns-fiskeri har der også meget flotte fangster der. Nogler af rapporterne kan ses på http://stevnsfisker.blogspot.dk/

Så har du mod på noget fjord-fiskeri denne weekend er der stadigvæk hul inden isen breder sig i næste uge efter hvad DMI lover …

Tight lines

Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: