Havørred “on the rocks” !

Stadigvæk rigtig kold nordøsten-vind så den varme udrustning skulle monteres inden dagens morgentur til Lammefjorden. Der var allerede kommet en del fiskere som havde placeret sig i læ for pålandsvinden da det var bidende koldt. Jeg kender denne plads ret godt så jeg valgte en plads med driv-is og jævn pålandsvind. Vandet var grumset og der var en del ålsgræs der flød i overfladen. I fjerde kast var der bud efter kobberbassen og en flot blank havørred kom op ligge på grød-isen. Det må betegnes som havørred “on the rocks”. Tilbage med den i bajlen med håb om gensyn til efteråret…

kobberbasse i mundvig havørred DSC01207 DSC01202DSC01208

Frosten gjorde det desværre umuligt at fiske i mere end 30 minutter da der kom is i øjerne så det ikke var muligt at skyde linen ud. Trods kulden var der fisk der viste sig i overfladen så det var lidt ærgeligt at øjerne var blokeret med is:-)

Udsigten: DMI har desværre lovet kulde den næste uge så fjorden lukker nok til i nat i den sydelige del. Strømrenderne og den ydre del af fjorden vil selvfølgelig stadigvæk være fisk-bare:-)

Tight lines

Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: