Det lune vejr “trækker” fisk og fiskere!

Det lune vejr har fået mange fiskere til at søge mod fjorden den sidste uges tid. Der har været flere meldinger om gode fangster på få hot-spots i fjorden. Det må siges at være de klassiske vinterpladser som har givet succes.

169_6967

Min fiskekammerat Claus Christiansen fik en flot 50 cm fisk denne morgen fra den sydlige del af fjorden og  Henning Pedersen som har bloggen Kystdage.dk har også været i fjorden nogle gange den sidste uge med stor succes. Se fangstrapporterne her:  http://www.kystdage.dk/#home

Herunder er endnu en fangstrapport fra fjorden hvor der blev fanget 6 havørreder : http://www.fangster.dk/default.asp?mode=vis&menu=Forside&ID=90699&hovedrapport=ndOFRym3MTofdgJ&antal=4&title=Rasmus+Olesen´s%20fangstjournal

 Har desværre selv måtte blive hjemme pga. en omgang sygdom:-(

Tight  lines…. Lars

One Comment on “Det lune vejr “trækker” fisk og fiskere!

  1. Pingback: Mange havørred-fangster lige nu | Holbæk og Omegns Lystfiskerforening

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: