Nyt look på blog & seneste nyt fra fjorden

En dag som i dag med hård blæst fra nordvest er det jo en oplagt mulighed at lege med opsætningen på bloggen – hermed gjort.  I er velkommen til at give lidt feedback på opsætningen til lars@edoras.dk.

Seneste nyt fra Isefjorden: Jeg snakkende lige med fiskekammerat der er så heldig at have ferie. Han fortalte at det havde været en del “stille” dage  men der havde dog været en enkelt dag med en del havørred overflade-aktivitet.  

Andre steder er der mere liv  på – se f.eks. denne seneste indlæg på Fluefiskerne Vestsjælland:  http://www.kystfluefiskeren.dk/kystflue-forum/8-meldinger/3660-endnu-en-herlig-dag-ved-vandet.html#3660

Tigh lines

Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: