Hvordan fisker i kobberbassen!

Hvordan fisker i kobberbasse fluen var spørgsmålet på kobberbasse-facebook siden.

Her får du nogle af kommentarerne til dette spørgsmål fra ” medlemmerne” af gruppen:

  • Afsøgning: hurtige lange tag. Så lange som mulig.når fiskene er spottet så kan de stille og rolige lange tag være givtige. Men hurtig og dog varieret vil jeg nok sige. Synes ikke jeg bruger så meget korte tag. Whats the point…. Der skal jo affiskes store områder og fisken skal provokeres til hug og kroges godt.
  • Varieret kan nogen gange do the trick – men ja, først når fiskene er der.
  • Jeg tager for det meste kobberbassen hurtigt ind i lange tag. Der er selvfølgelig tider hvor en langsom fisket kobberbasse også giver resultat.

Jeg har selv gode erfaringer med bruge kobberbassen til svære-efterårs ørreder. Jeg prøver gerne at lade flue synke et 2-3 sekunder og tager derefter fluen i lange tag (50-60 cm ). Farvet efterårs-ørreder følger ofte fluen og napper yderst forsigtigt. De lange tag gør at jeg lige når at kroge fisken der kun lige piller ved fluen. Fluen sidder gerne helt yderst i mundvigen og desværre er der mange der ryger i starten af fighten. Har du nogle erfaringer med de svære efterårsfisk er dine input meget velkommen.

Link til facebook siden: http://www.facebook.com/justonemorecast#!/groups/kobberbassen/

Tight lines…Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: