Snydt igen!

Så lige denne “snydt igen” historie fra Bård Thoresen på kobberbasse-gruppen på facebook:-)

Snydt igen……:-) Gårsdagen blev en stor dag for kobberbassen str 8…. Startede fra morgenstunden på den åbne kyst. Vandet var let grumset og efter nogen tids fiskeri uden hug på kobberbassen, skiftede jeg til en dog nobbler i hot pink der gav resultat af en enkelt over mål og en um-er.så gik der lige 3-4 timer med intens gennemfiskning af strækket iden andet end en fed undermåler og en del små umer. Sidst på strækket var der så en mere over mål. Det var alt i alt en ganske god fiskedag. Klokken nermede sig 14.30 og det var på tide med en ordentlig pause, vi havde været i gang fra kl 06.00 kun med et par korte pauser. Min makker havde også fået et par over målet helt sidst på strækket hvor der langt ude var et revlegennembrud.
Efter den rimelig lange pause blev vi enige om at give hullet en chance mere. Solen var brudt igennem og vinden frisket lidt op…vandet var spritklart og jeg havde stadig min hvide/ grå pattegrisen på. Vandet var fuldt af tanglopper og kutlinger. Efter at have kastet til en fisk uden reaktion, tog jeg mig sammen og bandt en ekstra meter fluorocarbon og en kobberbasse # 8 på. To kast og smakk der sad den….:-)
Stakkels makker måtte nu afsted, og jeg fik fiskene for mig selv. Den efterfølgende time gav 5 fisk over målet med den største på over 2 kg. Efterårsfiskeri når det er bedst. Det føltes lidt underlig at køre hjem mens der stadig var fisk inde men jeg var for en gangs skyld blevet mæt af at fighte fisk.

Link til gruppen:  http://www.facebook.com/#!/groups/kobberbassen/

Tillykke med den fine fangst på den åbne kyst et sted i vest.

Tight lines derude….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: