På tur med gutterne!

Dagens morgentur blev til plan-b da den åbne kyst ikke var til at fiske uden at man har en hel-dragt af neopren :-). Et par fiske kammerater havde også længsel efter rysk i stangen og var med på en plan-b der gik til vestsiden af Isefjorden. Vi var klar da det første lys viste sig i øst.

Var havde valgt et stræk der ligger ved Kongsøre-skov og som gerne holder fisk tidligt på efteråret. Nordvesten vinden havde forhøjet vandstanden så det gik fint med at affiske ålegræs-områderne. Det kan være svært ved for lav vandstand med en intermedia line.

Den første time gik og der var kun set en enkelt fisk inde under land. Vi valgte derfor at går nordpå mod flådestationen. Undervejs mødte vi en anden fisker som heller ikke havde fået noget. Han kunne dog fortælle at han fået en del småfisk og havde set flokke med små-sej helt inde under land på Sj-odde. Så det er måske værd at prøve denne plads når vejret passer:-)

Så gik det videre med “luftning” af kobberbassen og i dyberende tæt på land var der bid. Det viste dog kun at være en lille en af slagsen:der hurtigt kom tilbage i baljen.

På “enden-stationen” ved revet var det gutterne der mærkende liv. En mindre ørred drillede begge med at følge/nappe fluen uden at blive hængende. Så ved 9 tiden var der meget sølvtøj i fiske-galjen men en flot karl-johan svamp blev det dog til på tilbageturen for mig:-)

Tight lines – Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: