Trutta og musik-ål på den åbne kyst!

Dagens  morgentur til en kystplads syd for Ordrup gav ikke vilde. Da jeg affiskende et af hullerne  var der en målsfisk som tog over de blæretangen. Den var sikkert inde for guffe tanglopper som i sikkert også kan finde andre steder f.eks. sydsiden af Asnæs:-)

Lidt senere var der et godt nap i kobbebassen og det viste sig at være årets første musik-ål (hornfisk). Kobberbasse-fluen virker (desværre) rigtig godt til hornfisk. Prøv den en varm maj dag  på åbne kyst eller i fjorden:-) 

Tight lines…….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: