Guidet tur til Isefjorden i weekenden !

Det var hårdt arbejde at finde havørreder til deltagerne på min fuldt bookede guidede tur til Isefjorden lørdag. Tusinde tak til alle deltagere for jeres gode humør og engagement på turen.

Har du lyst til at deltage på næste guidede tur er der stadigvæk et par plader ledige d.29 marts. Se mere via dette link

Jeg valgte at starte på en fiskeplads med god plads til alle og der kunne være fint med fisk tidligt på foråret. Tempelkrogen er ikke et must for mig da deltagere selv kan jagte havørreder i det område 🙂

På det første spot var der flere tilskuere i form af sæler (3 stk). De “hygger” sig sikkert med en havørred-godbidder under deres svømmeturer i den nedre del af fjorden.

På det andet spot var der allerede kommet reje-ruser ud. Det virker noget tidligt i forhold til tidligere år. Jeg tillod mig kigge lidt nærmere på en af ruserne.Der var lidt havørred-guf i rusen men ikke nogen fjordrejer.

Da der ikke var noget liv på de første to spots gik det nordover til de ydre strøg af fjorden. Her blevet der vasket blink og fluer over lange strækninger uden kontakt med fisk.

Vi mødte heldigvis en lokal fluefisker der kunne fremvise en super flot 60+ havørred der var taget uden vi kom til fiskepladsen. Stort tillykke til Sten Christensen med den flotte fangst.

Håber alle der skal ud i påsken får nogle fantastiske fiskedage…

Tight Lines

Lars Juel Hansen

Certificeret Fiskeguide.

http://www.seatrout4you.com

Den simple vej til flere havørreder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: