Keep it simple tankegangen – det virker !

Her får i lige en fangstrapport fra Emil Jensen der deltog i mit weekendkursus. Han tog Keep it simple tankegangen med tilbage til det nordjyske. Læs han fine fangstrapport herunder.

En uge er allerede gået siden det fantastiske havørredkursus den seneste weekend, så jeg vil lige skynde mig at sige tak for sidst. Tak for en god oplevelse og nogle meget lærerige stunder krydret med et godt kammeratskab fra de andre deltagere – nå ja, og så fangede vi jo også hele 28 havørreder 🙂

  

I høj grad på grund af nogle velvalgte pladser. Jeg vil bestemt anbefale dit kursus til andre jyder herovre, så mon ikke du får flere af os at se.Ellers skal du næsten lige høre om min succes med ‘keep it simple’ – tilgangen, da jeg var på en fyraftenstur i går til Mariager Fjord. En god vestenvind gjorde, at jeg fandt en plads hvor vinden blæste fødeemner ind mod land, som burde lokke ørrederne til. Det viste sig at være helt rigtigt og tre fine havørreder (40, 49 og 51 cm) kunne ikke stå for den hurtige indtagning af kobberbassen 🙂 

 

Konklusion
: jeg må have lært noget på kurset i sidste uge 🙂  

 De bedste hilsner fra Emil

Se mere om mine weekendkurser i efteråret

Tight Lines

Lars Juel Hansen

Certificeret fiskeguide

WWW.SEATROUT4YOU.COM 

Den simple vej til flere havørreder 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: