Masser af liv i Nordvest !

Herunder finder du en fin fangstrapport fra Brian Krogh Larsen der har fisket på nogle af de lokale hotspots i Nordvest Sjælland.

“Jeg fik fisket et par timer både morgen og aften i går. Hele dagen fra præget af dis og støvregn, men det holdt ikke fiskene fra at bide.
I går morges ved 7.30 tiden startede jeg med at få en god fisk på krogen langt ude i kastet. Desværre snød den mig, da den ca. 3 meter foran mig sprang frit af vandet og fik rystet krogen ud – jeg vil tippe den til 50-55 cm. Efterfølgende fangede jeg 2 små um’er på omkring 25 cm – alt på spin. I det hele taget var der rigtig mange små fisk i området som ofte sprang fri af vandet. 2 marsvin havde også fundet fiskene og var i området hele morgenen – på et tidspunkt kun ca. 20 meter fra mig.

20130906-205726.jpg
I går aftes kørte jeg til samme plads. Støvregnen var der stadig og nu var der også 4 andre fiskere på strækningen. De små fisk var der stadig og fiskeren som stod nærmest havde fanget nogle stykker, men ingen over målet. Jeg fik en enkelt um’er på fluestang og kobberbasse og havde hug af flere af samme slags. Da det begyndte at blive mørkt og fiskeren nærmest mig var gået, tog jeg spinnestangen og brugte et kvarters tid hvor han havde stået. Jeg fik en fin fisk lige over målet og havde endnu en um’er som sprang af langt ude. Marsvinene var der i øvrigt stadig.”

20130906-205851.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: