God start på efteråret

Igår aftes havde jeg lige et par timer til at fiske i. Så kursen blev sat mod en sydvest sjællandsk kyst som jeg ikke har besøgt et godt stykke tid. Da jeg ankom var der desværre en anden fiske, men han gik i starten af stykket. Så jeg startede i den anden ende, uden at mærke noget. Jeg fiske stille mod den anden fisker der i mellem tiden var blevet til 3. Endlig mærkede jeg nogwt desværre var det hornfisk. Jeg nåede til stykket hvor de andre havdefisket her fik jeg en umer og en stor hornfisk til, få kast senere habvde jeg et lille forsigtigt nap hurtigt ud med fluen igen og 2 tag i linen fast fisk, der viste sig at være en flot fisk på 1,6kg og 56 cm. turen endte med 3 umer og 3 horn og den pæne fisk, god start på efterårwtImage

2 Comments on “God start på efteråret

  1. Tillykke med det. Godt at høre at de er der ude. Var det i forbindelse med en strømvending eller var det ren nordgående strøm?

    • Tak. Jeg ved desværre ikke hvad strøm der var. Jeg fisker når jeg har tid og tænker ikke så meget på strøm, høj og lav vande og sådan nogle ting. Jeg har fanget fisk på flere forskellige pladser i begge slags vand stand. Jeg har også hørt nogle snakke om at pladser kun giver fisk når strømen er rigtig og vand stand er høj, men jeg har fanget alligevel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: