Fjordørred var dagens vinderfisk!

Er lige vendt hjem efter at have deltaget i den årlige fiskekonkurrence som afholdes af Ølsted & Frederiksværk Sportsfiskerforening. Som du sikkert kan regne ud var dagens flotte vinderfisk på 2+ fanget  i indløbet til Roskilde fjord. Tillykke til vinder herfra EasyTrout.

Der blev fanget en del ørreder til konkurrencen hvor de fleste var fanget i Roskilde fjord. Var selv ude 1,5 time på den vestlige side Roskilde fjord uden nogen form for hug – ikke en gang musik-ål havde lyst til at smage en kobberbasse:-)

Tight lines   

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: