Åben kyst – Asnæs hvor den er bedst

Asnæs er en af mine personlige kystperler som kan overraske på alle tider af året. Der er masser af plads så man behøver ikke stå i kø for at fiske. Da Asnæs har mange gode kystpladser vil jeg beskrive nogle af de bedste indenfor de næste par uger.

Asnæs (Østrup strækket)

Bundforholdene består typisk af  små pynter, blæretangsområder kombineret med store sten. Den fisker bedst forår og efterår men er i min “kystplads logbog” noteret som en helårsplads da der kan være fisk vinter og sommer. Bemærk at man også har gode chancer for at støde på multer i sommerhalvåret.

Som mange andre kystpladser må der godt være gang i vandet. Bemærk at denne plads kan fiskes når der en hård nordøst-vind.  Denne kyst har givet mange stor-ørreder gennem årerne så hvis der er god chance for at møde fisk over 2.5 kilo. Husk vandestaven hvs du er dårlig til bens.

Tight lines

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: