Nattefrost og havørreder

I modsætning til i går var det helt vindstille fra morgenstunden. Frosten havde godt fat og der var dømt kolde fingere. Havørrederne var heldigvis stadigvæk i området  og de viste sig hyppigt i overfladen hvor de sikkert guffede tanglopper og børsteorm. Som tidligere skrevet på bloggen er vindstille forhold sjælden det bedste når der skal fanges ørreder i fjorden. Det var også tilfældet  idag hvor der var en masse fisk der var yderst forsigtige når huggede på kobberbassen. Det blev dog til 3 havørreder omkring målet og et utal af hug på 1.5 times fiskeri.

Solen er på vej op efter en kold nat med nattefrost.

4 Comments on “Nattefrost og havørreder

  1. Jeeps.Lammefjorden er et forsøg værd. Desværre har de lovet kraftig vind fra nordvest så derfor vil jeg anfale dig at prøve tempelkrogen istedet og prøver bugten der modsat ishuset som ligge i selve tempelkogen. Du kan pakerer bilen ved ishuset nord for Munkholm broen.
    Tight lines

  2. Skal nemlig ud og fiske i morgen og et håb om og lande min første flue fangede HØ.

    Så er denne plads evt. en du kan anbefale eller andre pladser for den sags skyld.

  3. Billedet er taget i Lammefjorden nord for kranskolen:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: