Havørreder i dårligt vejr!

Hagl-byger og  kraftig vind var det vejr jeg mødte hertil morgen i den sydlige del af fjorden. Heldigvis er havørrederne ligeglade med dette møg- vejr så der var hurtig kotakt med  fisk der ikke kunne modstå kobberbassen 🙂

Møg-vejret tog til og det var næste umuligt at få fluen ud på “hot-spottet” men det blev dog til en havbasse-mere midt i en hagl-byge. Et par fiske kammerater havde også trodset vejret og var på pladsen fra morgenstunden. De fik også et par fisk  i det hårde vejr.

Fin 43 cm´s blankfisk lige til røgeovenen. Maven indeholdte en del fjordrejer og tanglopper.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: