Hygge og heftige fangster i Orø-Fjordlandet open !

Er godt brugt efter en heftig weekend som deltager, præmie-vinder (5000kr kontant) og foredragsholder i Orø Fjordlandet Open. Fiskekonkurrencen var en kanon succes set fra min side.
Fredag aften var der info. og foredrag på Orø Kro. Det gav deltagerne mulighed for at snakke med hinanden og dermed blev der skabt fællesskab. Man kunne virkelig stemningen var helt i top den aften. Der blev givet mange tips og informationer hvis var tilstede på kroen aften. 

Lørdag morgen startede det rigtig på min privat guidet tur til Isefjorden med Peter Kresten Nielsen.  

Vi var selvfølglig på spottet lige da det blev lyst. Jeg bemærkede at nogle måger hyggede sig i overfladen. Det viste sig at de tog børsteorm i overfladen. Hvis der var børsteorm på lavt vand er der helt sikkert også børsteorm og havørreder længere ude tænkte jeg. Det var helt rigtigt tænkt. Peter fik ret hurtigt en PR havørred lige efter vi var startet.  

    
   
Stort tillykke med flotte PR-havørred til Peter. Peter fik stempelt to havørreder mere denne morgen. 

Lørdag eftermiddag var jeg afsted med sønnike til spot på vestsiden. Her fik min søn Emil fightet (trænet) en mindre havørred på lavt vand. Han er ved have taget på fluestangs-fight.  
Søndag var jeg afsted igen til hotspots i fjorden. Vinden fra nordvest var lidt kold og solen prøvede at få overtaget.  

Som jeg nævnte i mit fordrag fredag aften gælder det om at søge pladser med bevægelse i overfladen. Derfor valgte jeg et spot svag modvind denne morgen. Jeg fik overlistet tre havørreder tæt på land i det grumset vand med kobberbassen.  

Efter en kort kaffepause overvejede jeg om vi skulle skifte plads men valgte at blive på spottet. 

Da mod-vinden var på sit højeste kom hugget. En stor blankside viste sig ude i det grumset vand og jeg kunne mærke at det var god fisk. I det første spring fri af overfladen troede jeg det var en regnbue-ørred pga. Fiskens form i skrabe mod-lyset fra solen.

Jeg fik fisken fightet ind til det lave vand og en hjælpsom fisker kom med hans fangstnet. Fisken var så stor at den næsten ikke kunne være i fangst-nettet. 

Der var rigtig stor glæde fra min side når man fanger sådan er flot overspringer.

  
  
Et par venlige fiskere kom om delte min glæde over ny “PR” i tyksak fra Isefjorden. Jeg nød fangsten til fulde og fiskede mere efter 9.30. Fisken blev indvejet med billedet og målebånd jf. Konkurrence regler. 

 
På vej hjemover blev jeg kontakt af Gordon Henriksen der skulle mødes med TV 2 øst og han spurte om ikke jeg og min fisk havde lyst til at være med i optagelsen der skulle Orø Fjordlandet Open fiskekonkurrencen. Selvfølgelige ville jeg gerne det.  

Jeg blev stillet en masse spørgsmål om fiskeri. Se optagelse via dette link

  
Ved den hyggelige præmie-uddelingen på Orø kro var jeg spændt på om min fisk kunne vinde noget. Der var jo meget på spil da præmierne var store og der var mange deltagere (112).

Jeg var så heldig at blive nummer 3 med min 3,3 kilos havørred og dermed vandt jeg 5000 kr kontant der var doneret af Topgrej.dk

Indenfor på Orø kro blev der vist de to film som på hver side viste det spændende fiskeri man kan opleve i fjordene.

 
Se filmene her via link på Fjordlandet open FB side.

Livet er dejligt når man fanger sådan en smuk overspringer på en weekend-dag  hvor der afholdes Fiskekonkurrence.

Tusinde tak til alle der har været med til at gøre Orø Fjordlandet Open fiskekonkurrencen til en rigtig stor succes. Også en stor tak til Orø kro med Ole i front der udgjorde rammen omkring fiskekonkurrencen.

Tight Lines

Lars Juel Hansen

Certificeret fiskeguide/foredragsholder

WWW.SEATROUT4YOU.COM 

Den simple vej til flere havørreder 

  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: