Spejlblank fjord – men der var fisk!

Atter en morgen hvor Isefjorden er spejlblank og man kan se enhver fisk der bryder overfladen på lang afstand. Morgenturen gik i dag til øst-siden af fjorden  og hvis man er fuglekigger var godt mange at se på med gæs, edderfugle, forskellige ænder og utal af små-fugle:-)

Som forventet var der ikke så meget gang i havørrederne så der skulle arbejdes for det. Jeg gik igennem “hullerne” hvor der plejer at være at være fisk hvis de er inde under land men det eneste jeg så var en hornfisk bevæge sig i overfladen.

Efter 40 minutter  tog jeg n hurtig beslutning om skifte plads og det var gog beslutning. Den næste plads som ligger et stykke nord for Munkholm-broen var der en måkfisk i første kast. Jeg så også et par stykker vise i overfladen efterfølgende…

Lidt senere var der flere kontakter uden at de blev hængende. En målsfisk kom på land inden turen gik hjemad ved  7 tiden. 

Jeg kan varmt anbefale at man skifter fiskeplads hvis der ikke er sket noget indenfor den første times fiskeri på den kendt og man har været “hullerne” der plejer at holde fisk.

Snakkende i øvrigt med fornuftig fritidsfisker der fortalte at det er et rigtig godt reje-år. Der var virkelig mange fjordrejer så der skulle være af fødeemner til havørreden:-)

Tight lines ….. EasyTrout

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: