En fiskeplads mere til rækken …

Hvis du skal ud og  prøve den åbne kyst  er det måske god at prøve Saltbækvig  som har givet mig mange gode oplevelser. Du kan fiske både til højre og venstre for p-plads i sommerhus-området. De fleste går til venstre da strækningen er mange kilometer lang så der burde være plads nok til alle som gerne vil gå  når de fisker. Nogle sætter båden i vandet og sejler ind langs kysten og affisker de oplagte ørred-pladser.

Bundforholdene er små rev, blæretangsbælter og få   musligerev. Den fisker bedst forår og efterår og der må gerne være gang i vandet som altid. Bemærk at det kun er tilladt at gå i vandkanten pga. fugle. Det er ikke tilladt at bruge grusvejen da den er privat.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: