Guidet-kysttur med “DR” visit

Jeg har de sidste mange år afholdt en eller flere guidet kystturer til Isefjorden om foråret. Denne gang var det svære forhold da fjorden har været nærmest “halvdød” de sidste 3 dage med de helt vindstille forhold. 12 personer havde tilmeldt sig turen og var meget ivrige efter at fange ørreder i Isefjorden. Vi startede med en fiskeplads der ligger noget nordligt for Munkholm-broen. Da vi begyndte at pakket grej ud viste den første havørred sig i overfladen megte tæt på p-pladsen. Så alle fik travlt med at få rigget grejet til. Vi delte i 2 grupper for at dække et større område af kysten og stå for tæt.

Mens vi fiskede var der pludselig en der sagde hej oppe fra et af de fede huse lige i første række ned til vandet. Det viste sig at være Gordon som jeg har været på nogle fisketure med i forbindelse med nogle artikel i Fisk & Fri. Årsagen til at de var i huset tæt på vandet skyldes at de var ved at lave en optagelse til et DR program hvor man skulle fange fisken og derefter tilberede den. Det krævende selvfølgelig at der skulle være smuk udsigt mens fangsten blev tilberedt udendørs. Vi var nærmste kommet som kaldet da de gerne ville have nogle optagelser med stangfiskere. Så det fik det plus en bonus da jeg hev en havørred i baggrunden mens at de optog “kokken” som skulle tilberede den selv-fanget bækørred dagen forinden.

Da mødte den anden gruppe havde med-instruktør Claus nappet 3 havørreder men desværre ingen til de andre fiskere. Vi valgte at skifte en ny plads (del af guide kysttur-konceptet) længere nordpå hvor der også var plads til 10 fiskere. Vi fiskende 2 timer på denne plads og det var kun Claus og undertegnet der havde stempelt en par ørreder så der var desværre ikke nogen til deltagerne på den guidet- kysttur denne gang men til gengæld fik de en detaljeret gennemgang af pladserne og mange gode fif til havørred fiskeriet i Isefjorden med hjem. Til sidst og ikke mindst en masse dejlig frisk luft og fuglesang…..

En lidt mager 45 cm havørred bliver genudsat:-)

3 Comments on “Guidet-kysttur med “DR” visit

 1. Hej Lasse

  Så har jeg lagt et par guidet kystture ind på en ny side guidet kystture 2012 på bloggen:-)

  Tight lines
  Link

 2. Hej Lasse. Tak for din interesse for de guidet kystture:-)
  Jeg ked af du missede denne guidet kyst-tur. Der er planlagt en mere i efteråret så du er meget velkommen til at tilmelde dig denne via DSF. LInk til oplysninger om turen er her:
  http://sportsfiskeren.dk/kalender/guidet-kysttur-isefjorden-1

  Det kan også være at jeg laver en spontant guidet kysttur mere dette forår så vil det blive oplyst som nyhed på bloggen:-)

  Tight lines – Lars

 3. Hej Lars mine eder og forbandelser vil nærmest ingen ende tage da jeg fik min altid ventede mail fra dig,og så at der har været en guidet tur øv øv hvorfor er det gået min næse forbi, det fatter jeg bare ikke,laver du en tur til ? og hvis du gør hvor tilmelder jeg mig ? jeg følget ivrigt din block og er lige fornyligt begyndt at fluefiske igen efter 8 års pause og har fisket mange af de pladser du har lagt ind men kunne godt tænke mig at fiske dem med dig,jeg bor i holbæk også så hvis du en dag har lyst til lidt selskab på en tur så sig endelig til. endnu en gang tak for en rigtig god side. Mvh. lasse Hjorth

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: