Kold søndag i fjorden – men stadigvæk godt med fisk

Flere af mine fiskekammerater har været ude og dyppe linen søndag men som flere sikkert har kunne konstatere var det hammer-koldt. Så udover kolde kolde finger var der f.eks. taget 7 havørreder på flue i den sydlige del af Isefjorden. Godt gået må man sige:-)

Sidste uge har haft meget fokus på Isefjorden men der er også mange meldinger om flotte fangster fra Roskilde fjord. Bedste melding var nok den fisker der havde taget 78 havørrder “varme onsdag” i sidste uge. Så se at komme ud med snøren for der godt gang i fjord-fiskeriet…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: