5 fede fjordfisk

Fangst sms´erne bipper stadigvæk ind på telefonen. I går var der en kammerat som hev 5 havørreder med den største blanke på 55 cm. Det var godt gået under de ekstreme forhold med ultra lavt vand og en meget kold syd-øst vind. Alle fiskene blev taget tæt på bunden. Mit gæt er at de napper rejer i øjeblikket. Fjordfiskerne er begyndt at fange fjordrejer i rejeruserne ved Hammerbakker.

Denne morgen var det så min tur til at komme afsted til “havørred-vandet”. Jeg stod klar i den sydlige del af Isefjorden tidlig morgen og der gik ikke længe for at jeg så den første fisk bryde overfladen i det grumset vand. Senere kom der mere liv i overfladen og kobberbassen viste sit værd:-). Det blev til fem havørreder på land med største blankfisk på 50 cm. Det rigtig mange fisk i overfladen selvom der var godt gang i vandet pga. pålandsvind:-) 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: