Kold morgen og forsigtige ørreder

Forventningerne var tårnhøje lørdag morgen da en fiskekammerat og jeg gik ned til fiskepladsen i den sydelige del af Isefjorden. Vi blev lidt urolige da da vi så en del is flyde rundt ude på fjorden. En kaffe-slurk og lidt fiske snak gav en god start på første træk denne morgen. 

Da solen var havde fået mere fat var der nogle forsigtige ørreder som begyndte at bryde overfladen. De fleste var for langt ude til en kobberbasse i hovedet men der gik heldigvis ikke længe før en enkelt havbasse kom “for tæt” på en kobberbasse. Denne fine overvægtige målsfisk måtte lige se hvem der havde “bundet den flue”. Det blev ved denne ene fjordfisk så vi var noget “ned-kølet” mht. vores høje forventninger. SMSerne senere på dagen understøttede at ørrederne var forsigtige i går. Ses derude……..

2 Comments on “Kold morgen og forsigtige ørreder

 1. Jeg og Mark Wengler havde samme oplevelse i Bramsnæs Vig……masser af fisk at se men de gik på listesko. Tjek lige Marks billeder på min profil, han er ved at få styr på det med fotograferingen 😀

  Svend Hovgaard

  • Hej Svend

   Supe fede billder ham Mark har fået i kassen. Sådan skal det gøres når man skal minderne med hjem:-)

   Tight lines
   Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: