Kom til foredragsaften om mit havørredfiskeri i 2019 og foto-serie fra mit tur fra Öland d. 3 december hos Pro-Outdoor i Holbæk

Jeg glæder mig rigtigt meget til dele ud af mine erfaringer i 2019 med havørredfiskeriet i fjorden og på kysten. Det har været et af mine bedste år med havørredfangster og jeg vil meget gerne dele ud af mine mange erfaringer om havørredfiskeriet.


Der er mange nye spændende ting på programmet, og der vil være rig mulighed for at spørge ind til mit fiskeri.

Foredragsaftenen slutter med en flot foto-serie fra Lars’ havørredeventyr til Øland i 2019. 

Så kom med på denne spændende aften, og få både insider-viden og tricks til dit eget fiskeri, samt inspiration til at begynde at planlægge dit fiskeår eller fiskeferie i 2020 allerede nu.

Foredrag d. Tirsdag d. 3/12 2019 i butikkens lokaler på Ahlgade 11 i Holbæk. Vi starter kl. 18, og arrangementet strækker sig ca. til kl. 20.00. Der bliver holdt en kort pause hvor vi serverer et glas vin og nogle små tapas anretninger.

Tilmelding til foredragsaften sker via dette link til Pro-Outdoor hjemmeside : link

Håber vi ses 🙂

Tight Lines

Lars Juel Hansen 
Certificeret Fiskeguide 
www.seatrout4you.com
– Den simple vej til flere havørreder

One Comment on “Kom til foredragsaften om mit havørredfiskeri i 2019 og foto-serie fra mit tur fra Öland d. 3 december hos Pro-Outdoor i Holbæk

  1. Hej Lars
    Super godt foredrag tirsdag d. 3/12-2019 i Pro-Outdoors hyggelige rammer. Afslappet, informativt, medinddragende og frem for alt – simpelt. Lystfiskeri må aldrig gøres til videnskab – men skal forblive det lystfiskeri er – en passion. Med plads til overraskelser, forundring og en erkendelse af, at fisk bliver vi aldrig rigtigt kloge på.
    Jeg synes du rammede det perfekt ind. Også tak til Pro-Outdoors personale for at hygge omkring os.
    Henrik Jensen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: