Endte med havørred-flex i Roskilde Fjord !

Der sker meget i fjorderne for tiden. Her er det fangstrapport fra Casper Rieper-Holm der prøvede flere fiskepladser i Isefjorden og endte med flex i Roskilde Fjord. Stort tillykke med fangsterne herfra.

Se fangstrapporten herunder:

Jeg var med 2 makkere i fjorden igår. Vi startede tidligt i lammefjorden i håb om godt fiskeri når lyset kom frem. Der skete absolut ingen ting og vi så heller intet i overfladen. Et par timer senere kort før jeg skulle hjem huggede en mindre havørrede min flue på det helt lave vand. Det var en lille farvet fisk på små 45 cm som kæmpede en brag kamp. Jeg ville have genudsat den men den var desværre kroget dybt i gællerne og blødte rigtig meget, så valgte at aflive den og ryge den til frokosten. Da jeg tog hjem kørte mine 2 fiske buddies videre. De kørte til diverse pladser i Isefjorden men de var alle godt besøgt af massere af medfiskere.
Til sidst tog de beslutningen om at tage til Roskilde fjord som kun ligger 15 min fra hvor vi bor. Her havde de et rigtig fint
fiskeri med 2 basser på land. 45 cm og 58 cm. 

  
 

Den største var lidt tynd og kom retur igen. Ud over det havde de en følger og et par nap. Sjovt at man køre så langt for så at finde det bedste fiskeri lige uden for hoveddøren.

K&B

Casper

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: