Ny app – Fangstjournalen !

Er du en af dem der gerne vil holde styr på dine fangster, fangstdata og fiskepladserne er den nye App Fangsjournalen måske noget for dig !

Nedenfor kan du se den opfordring jeg selv modtog fra DTU Aqua Projektleder Christian Skov. Det skal bemærkes at denne Fangsjournalen browser og apps ikke har noget at gøre med Nøglefisker projektet som mange isefjords-fiskere deltager i.

Jeg skriver til dig fordi jeg er projektleder på et visionært projekt hvor vi forsøger at få danske lystfiskere til at slutte op om at bruge en fælles fangstjournal (til telefon og browser) hvor man indrapporterer fisketure (også nulture) og fangster. 

  

Platformen hedder Fangstjournalen og blev udgivet for en måneds-tid siden. Tanken er at vi forskere får indsamlet et meget bedre datagrundlag at lave forskning og forvaltning ud fra og lystfiskeren, ud over at vise ansvarlighed overfor fiskebestandene, også får et værktøj som er sjovt at bruge og har masser af fordele. Man kan holde fangster og fisketure hemmelige, man kan dele og meget mere. Du kan læse mere om fordele og projektet her hvor der også er link til at downloade apps eller besøge browser-versionen:

http://www.fiskepleje.dk/Raadgivning/fangstjournal-dtu-aqua

http://fangstjournalen.dtu.dk/fangst.nsf/frontPage.xsp

Fangstjournalen – et bæredygtigt tiltag

Jeg har selv oprettet som bruger og der mange gode data udtræk i appen. Du kan f.eks. få data på fisk pr. time og antal nulture under ‘min side’ hvis du tør at se på det 😀

  

Tight Lines

Lars Juel Hansen

Certificeret fiskeguide

WWW.SEATROUT4YOU.COM

Den simple vej til flere havørreder 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: