Hvordan tackler du revet !

Der er del der har spurt indtil hvordan at man som havørredfisker bedst affisker et rev ?

20131025-192055.jpg
Der er flere muligheder :
vader du ud midt på et rev, eller angriber du det fra den ene side og derefter vader på tværs af revet?

Jeg plejer selv at tackle et rev ved affiske det fra en af siderne. Det gode ved denne tilgang er at man ikke behøver at gå op af vandet men kan fortsætte sit vadefiskeri fra den retning man kom fra. En anden fordel er at man ofte står i vandet til livet og derved bliver man ikke så synlig for havørreden i forhold til hvis man starter med at affiske revet på midten da der ofte er lavt vand og du kommer til at “stå højt” og derved nemmere kan ses.

20131025-191732.jpg
Havørreden trækker meget ofte på kanterne af revet og det derfor vigtigt at man affisker revet grundigt. Det er også en god ide altid at lægge nogle kast ind over midten af revet. Vær opmærksom på at indtage fluen/blink hurtigt hvis du kaster ind over det lave vand på midten af revet .

Tight lines
Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: