Kender du kystpladsen Røsnæs !

10.Røsnæs Havn (Røsnæs nordside)

20130811-221744.jpg

Hvis du skal ud og prøve den åbne-kyst er det måske god idé at prøve området omkring Røsnæs havn som har givet mig mange gode oplevelser de sidste 17 år. Du kan fiske både til højre og venstre for selve havnen. De fleste går til venstre ud mod Røsnæs fyr. Bundforholdene består typisk af små pynter, blæretangsområder kombineret med store sten. Den fisker bedst forår og efterår men er i min “kystplads logbog” er den noteret som en helårsplads da der kan være super godt vinter og sommer fiskeri. Som mange andre kystpladser må der godt være gang i vandet. Bemærk at denne plads kan fiskes når der en hård sydvest vind. Denne kyst har givet mange stor-ørreder gennem årerne så hvis der er god chance for at møde fisk over 2.5 kilo. Husk vandestaven hvis du er dårlig til bens da der er dømt rigtig godt ørrred-terræn.

11a. Røsnæs Fyr

20130811-221225.jpg
Du kan parkerer på p-pladsen ved fyret og herfra kan du følge stien ned til vandet på nordsiden af spidsen eller også kan du følge stien op til fyret og derefter tage trappen ned til sydsiden af spidsen.
De fleste vælger at fisker på selve revet og rev-siderne.
Jeg kan dog anbefale man også prøver de mørke områder der ligger på siderne inden selve revet (på nord og sydsiden). Her er der også meget tit fangstsucces.
Bundforholdene består typisk af små pynter, blæretangsområder kombineret med store sten.
Spisen og siderne på fisker bedst forår, sommer og efterår men i min “kystplads logbog” er den noteret som en helårsplads da der kan være super godt vinter fiskeri.
Spidsen af Røsnæs er også en klassisk natkystplads i sommerperioden.
Som mange andre kystpladser må der godt være gang i vandet. Husk vandestaven hvis du er dårlig til bens.

11b. Vindekilde (Røsnæs sydside)

20130811-221452.jpg

Du kan parkerer lige før Naturskolen på p-pladsen og følge stien ned til vandet. De fleste går til højre ud mod Røsnæs fyr. Bundforholdene består typisk af små pynter, blæretangsområder kombineret med store sten. Den fisker bedst forår, sommer og efterår men er i min “kystplads logbog” er den noteret som en helårsplads da der kan være super godt vinter fiskeri. Som mange andre kystpladser må der godt være gang i vandet. Bemærk at denne plads kan fiskes når der en hård nordlig vind. Husk vandestaven hvis du er dårlig til bens da der er dømt rigtig ørrred terræn ligesom på nordsiden af Røsnæs.

Se flere kystpladser på denne blog: Link :https://seatrout4you.com/kystpladser-aben-kyst/

Tight lines
Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: