Nyt Fishing Zealand magasin til juleferien !

Fishing Zealand (FZ) har udgivet et meget flot 52 siders  magasin med en masse god information. Hyg dig med dette magasin  i juleferien og få mere kendskab til alle de mange aktiviteter  som kører i FZ regi.  

Link til magasin

Uddrag fra Fishing Zealand blog indlæg:

Fishing Zealand er involveret i en lang række aktiviteter, events og tiltag, der alle arbejder for at fremme bæredygtigt lystfiskeri på Sjælland. Vi arbejder både med lystfisketurisme, børn & unge, miljøpleje og meget meget mere – og derfor kan det muligvis være svært at danne sig et overblik over alle de mange ting, som Fishing Zealand er involveret i. Dette er en af grundene til, at vi besluttede os for at producere et Fishing Zealand magasin. 

  

Nu har vi din fulde opmærksomhed og 52 sider til at give rigtig mange eksempler på alt det vi står for og arbejder med. Der sker faktisk meget mere, end vi kunne finde plads til her i bladet. FZ-projektet er i konstant udvikling, og nye kommuner og samarbejdspartnere kommer stadig til. 

  

Og det betyder, at der sikkert allerede er sket en hel del siden dette magasin blev trykt. Men vi er kun stolte af, at tingene udvikler sig – og at det ofte går stærkt.

Mange fiskehilsner

Lars Juel Hansen

Certificeret fiskeguide 

WWW.SEATROUT4YOU.COM 

Den simple vej til flere havørreder
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: