Makrel og havørreder på vellykket guidet kysttur !

Fredag aften var der atter liv ved den gamle badehytte i den sydlige del af Isefjorden. Luis (kokken) var var i topform og i fuld gang med den spanske mad (tapas,paella) som vi skulle hygge os med inden det gik helt i fisk!

 

   
 Inden det gik løs med den lækre tapas var der en masse fiske snak og uddeling af erfaringer på kryds og tværs. 

   
Deltagernes erfaring på denne tur spændte meget bredt med flue-, bombarda-fiskere samt en inkarneret wobblerfisker med sin fiske-gummibåd. Det giver dejlig dynamik når man har forskellige indgangsvinkler til fiskeriet:-)

Den spanske tapas og paella blev nydt tæt på vandet.   

    

Med godt fyldte maver blev der givet introduktion til fiskepladser i området og vi fordelt os på de forskellige hotspots.

     Efter et par timer fiskeri var indlagt obligatorisk kaffepause ved badehytten. Mens vi nød bål-kaffen blev uddelt fangstrapporter.

  

Wobbler-mesteren fik første pladsen i antal da han fik luret 4 makreller og havde mistede en stor havørred på hans grøn/sort wobbler. Tandmærkerne i wobbleren var bevis for stor-fisken. 

  
      

Undertegnet fik titlen som kobberbasse-konge efter fangst af en fjord-duo som bestod af makrel og havørred med kobberbassen på samme spot. “Mini-tunen” kæmpende rigtig godt og makrel fiskeri med fluestang kan varmt anbefales. 

 Næste træk på fiskepladsen gik løs og vi gav den alle fuld gas da motivationen var i top. Vinden havde lagt sig helt og overfladen var som spejl. Da det blev næsten helt mørkt kunne vi hører havørrederne hoppe fri af vandet og lande igen.  De mindre havørreder snuppede fluer i overfladen inde under land.

Trods ihærdig indsats i sidste halvleg blev det kun til en stor følger hos en af deltagerne. Vi afsluttede turen ved hytten med en kop kaffe inden regnen kom.

Tusinde tak til alle deltagerne for en rigtig hyggelig aften og god stemning.

Tight Lines

Lars Juel Hansen

Certificeret Fiskeguide, WWW.SEATROUT4YOU.COM.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: