Bonanza – Guidet fisketur med to gange PR og 27 havørreder på land !

Lørdag var en af de dage hvor bare det  hele spiller sammen som Certificeret Fiskeguide. Vi mødtes på p-pladsen lige uden for Holbæk. Jeg fik et af de sædvanlige spørgsmål fra en deltager på turen. 

Tro du vi fanger noget i dag ?

Til det spørgsmål blev mit svar: Selvfølgelig gør vi det men vi ved bare ikke hvem der hiver fiskene 🙂 

Et nyt fiskspot blev valgt til denne guidet fisketur. Spottet jeg havde valgt hvade rigtigt meget kyststrækning der skulle affiskes hvilket jo er en stor fordel ved at være en gruppe på fisketur. 

 

Fiskepladsen blev gennemgået over en kop kaffe og nogle wienerbasser fra bageren.

Jeg valgte selv at søge over i noget modvind da det gerne giver noget aktivitet i vandet og sætter skub i havørrederne. Det viste sig at være det rigtige valg da jeg i det fjerde kast fik en hårdt ryk i intermedia linen. 

  

En flot fulfed-havørred over målet havde taget kobberbasse-fluen tæt på land.  Så gik det ellers løs med fangsterne og jeg vi samlet flok så det affiskede strækket systematisk.  

 

Rene Stougaard fik et rigtig godt hug på blinket og fisken tog nogle voldsomme udløb. Jeg kom over for at hjælpe Rene med at lande fisken der endnu ikke havde vist sig.  Det er næsten altid en god ide at blive på det dybe vand da det gør landingen mere sikkert. Fisken er mere tryg og du skal ikke have fisken gennem en masse tang-buske på vej ind. Sidste fordel er også at man er hurtigere er klar til fiske videre når flokken er inde.

   

   

Vi fik landet fisken og blev noget overrasket over at se denne tomle-tykke havørred der havde form som en overvægtig regnbueørred. Jeg så at den havde en masse børsteorm hængende ud af mundvigen og maven var helt sikkert fuldt med børsteorm.

  

Vægten viste 2.8 kg fordelt på 60cm. Det gav en konditionsfaktor på 1,3. Det var en noget af en PR fisk til Rene. Stort tillykke med den flotte havørred. Jeg har aldrig set en så fed fjordørred i Isefjorden.  De næste timer var der Bonanza fiskeri i modvinden og en anden deltager havde også fået en PR fisk på 1,8 kilo. Tillykke med den. 

Det blev til 27 havørreder på denne guidet fisketur og kun fem var under målet. Tre fisk kom med hjem og resten svømmer rundt derude og guffer børsteorm.  

Jeg fik selv overlistet 18 havørreer på min Kobberbasse-setup og intermedia skydeline. Det virker sku bare:-)

Lidt over middag gik det hjemover med lange arme efter intensivt fiskeri i timer i modvind.

 

Alt i alt en fantastisk guidet tur til den sydelige del af Isefjorden. Alle deltagere var i højt humør og det er nok ikke sidste gang de tager med på guidet fisketur. Takker alle deltagere for dejlig tur med masser af flex, fisk og hygge.

Tight lines

Lars

WWW.SEATROUT4YOU.COM 

Den simple vej til flere havørreder 

  

 

2 Comments on “Bonanza – Guidet fisketur med to gange PR og 27 havørreder på land !

    • Ja. Det skaber rigtig god stemning med højt og det er noget af det bedste vi har som fiskere 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: