Fuld fart på weekend-fangster !

Det kører bare for Thomas Sten Jørgensen som i kan se i hans fangstrapport herunder. Bemærk den fuldfede overspringer:-)
Det er dejligt at se at der er fart på fjordfangsterne. Isefjorden er klart en af Danmarks bedste havørredvande 🙂
Vi ses derude ….,

Hej Lars

Var i weekenden på 2 ture til den sydvestlige del af fjorden. Underholdende med fisk begge dage. Har ikke tidligere fanget mange farvet fisk, men denne weekend skulle det blive til 3 flotte hanner i gydedragt. De 2 første var vel omkring 46-47 cm. med krog og flotte farver, den sidste en ambitiøs fætter på kun 28 cm. med krog og det hele – blev noget overrasket. Har på fornemmelsen, at det bliver den lille han, jeg husker i fremtiden ang. denne weekend. Har desværre ikke billeder af fiskene, da de hurtigt blev afkroget i vandet. 2 store grønlændere på 40-42 cm. var også oppe at vende. Sidst men ikke mindst bød lørdagen på en flot fed overspinger på 55 cm. og hele 2.1 kg.

IMG_0327-0.JPG
Den var ikke så heldig som de andre og kom med hjem. Det var snigende listefiskeri, der gav pote.

IMG_0326-2.JPG
De fleste fisk gik over mørke områder helt tæt på land inden for 10 meter, så det var kun nødvendigt at gå i vandet, når fiskene skulle afkroges eller landes. Alle fiskene bed på en snurrebasse i alu str. 3. Endnu engang tak fordi du viste mig vejen til min første havørred.

Bedste fiskehilsner, knæk og bræk
Thomas Sten Jørgensen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: