Flot havørred fra ydre del af fjorden !

Min fiskekammerat Michael Aagaard Jensen var på en aftentur i sidste uge i den ydre del af fjorden.
Det blev der en fin fangstrapport ud af og en fin video der viser fluen der gav fisk.

IMG_7076.JPG
Link:
kutling imitation

Nyd fangstrapporten herunder:
Torsdag morgen var jeg på en plads på østsiden af fjorden. Hvor jeg tidligere havde set ørreder jage kutlinger, uden at vise interesse for min rejeflue. Så bevæbnet med en kutlingeimitation frisk fra fluestikket var jeg på pladsen lige før solopgang.

Hurtigt så jeg jagende fisk på det lave vand. Fluen blev lagt ud, og der gik ikke mange tag, før der blev slået til fluen. En lille ørred sprang fri af vandet og efter en lille fight fik den friheden. Et par kast efter tog endnu en lille ørred den nye flue. Også den fik friheden. Jeg kom til kanten af et lille rev. Lagde fluen ud og i første tag fik jeg et godt hug. Fisken holdt hårdt, og efter fem minutter afslørede den sig som en fantastisk flot fisk på 52 cm.

IMG_7075.JPG
Solen var efterhånden stået op, og fiskeriet døde ud. Jeg mærkede et par forsigtige hug, men ikke mere.

Mange fiskehilsner
Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: