Drilske havørreder tog sorte fluer i overfladen !

20140410-225215.jpg
Sådan var vandoverfladen en sen eftermiddag i denne uge. Alt ørred aktivitet kunne nemt ses langs med kysten. Så jeg holdte godt øje med overfladen. En anden fisker var allerede på pladsen og havde set en masse drilske havørreder lige ude foran revet. Ganske rigtigt så var der flere mindre havørreder som meget forsigtigt snuppede de bitte små sorte fluer der var faldt ned på overfladen i løbet af dagen.
Jeg gik lov til at prøve min Kobberbassen på drilske fisk men det hjalp ikke meget på bidelysten.
En halvtime gik og der blev skiftet fluer men jeg vidste godt disse havørreder var nemme da deres små hjerner var fuldstændig låst fast på små sorte fluer. Så bare jeg dog havde husker st taget min tørflue-gear med i bilen. Det gør jeg fremover efter denne oplevelse .
Måske kunne en pause hjælpe lidt på bidelysten.

20140410-230438.jpg
De fik fred et kvarter og så sneg jeg mig til området med ørrederne endnu en gang.
Kast på kast uden nap og sådan gik det bare en halvtime. Det tætteste jeg kom på havørred i dag var da mit forfang skræmte en havørred.
Sådan er ørredfiskeriet nogle gange. Fiskene er der men det vil absolut intet…,
Nu er de små sorte tørfluer pakket og klar i bilen.

Tight Lines
Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: