Foredragsaften med Isefjordsfiskeri i fokus !

Torsdag stod den på foredrag i Holbæk og Omegns Lystfiskerforening foreningshus.
Mit foredrag havde denne gang fået titlen Hvordan at jeg tackler havørreden i Isefjorden..

20140117-210503.jpg

Hele 40 personer var mødt til dette foredrag så der var fuldt hus. Tak til Holbæk og Omegns Lystfiskerforening for det store arbejde med at få dette arrangement igangsat og implementeret.
Tak til alle fremmødte for en rigtig hyggelig aften med mange gode spørgsmål og erfaringer fra ligesindet.
Herunder finder du kort resume fra foredragsaften som det blev skrevet på foreningshjemmeside:

Lars Juel Hansen besøgte her til aften foreningen i fiskehytten på Wegenersminde. Der var åbent hus og Lars fortalte – som altid – levende, om hvordan man kan gribe havørrederne an i Isefjorden.

– Nogle dage kan man bare ikke opstøve fisk i Isefjorden. Men for det meste leverer fjorden dog varen i form af et par fisk eller mere, og enkelte dage kan man være rigtig rigtig heldig og løbe ind i en ordentligt portion havørreder, indledte Lars.

En af Lars´ vigtigste pointer er, at fiskeriet skal være simpelt, for man kan ikke fiske efter alle mulige og umulige betingelser på én gang:
– Det gælder om at komme ud og fiske og prøve nogle pladser af under forskellige forhold. Og så er det altså ikke så vigtigt hvad fluen eller blinket hedder, længden på forfanget eller om der er månefase dit og dat, forklarede Lars, og fortsatte: – men du skal tro på det du gør, bevæge dig og investere noget tid. Så skal fangsterne nok komme, berettede han.

20140117-211936.jpg
Lars udfordrer også gerne de gængse teorier, fx. at man skal fiske laaaaangsomt i de kolde måneder: – Altså, jeg fanger fisk ved at fiske hurtigt. Også når der er is på vandet, skal der fiskes hurtigt, for havørreden skal nok få samlet energi til at angribe, hvis den ser hvad der kan ligne mad, der flygter. Fisk hurtigt og effektivt til du har fundet fisk, og giv dig så lidt mere tid, fortalte Lars.

Se mere her :
link til Holbaekfisk – hjemmeside

Tight lines

Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: