Kobberbassen var super …

Det er dejligt som blogger at man modtager en fangstrapport fra en Brian Petersen der gerne vil dele sin oplevelse med ligesindet. Jeg siger stort TAK og dejligt at du også mærket Kobberbassens-effektivitet 🙂
Fede fjord-fangster
Lars

Hej Lars
jeg er en af de mange der følger med på din super fine Blog. Jeg har fisket i Isefjorden med jævne mellemrum siden at jeg var dreng for over 40 år siden, og altid betragtet Isefjorden som mit favorit fiskevand. Gennem tiden har jeg da også fået en del fisk på krogen.
Jeg har med forundring læst om dine mange fangster med den fantastiske Kobberbasse, og jeg tænkte om det nu kunne passe! Derfor besluttede jeg mig for at binde en håndfuld Basser og tog til fjorden mandag morgen d. 2 dec. Og jeg valgte at køre til Ejby havn og starte fiskeriet nord for havnen. Et stykke jeg faktisk aldrig har fisket på før, og da jeg ikke er udpræget morgen menneske blev klokken da også hen af 8.30 inden jeg kom i gang.
Kobberbassen kom i vandet og 20 min. efter snuppede en fin fjord Ørred på 44 cm. min Fluen, en dejlig fight. Den var kroget langt nede i gabet, og måtte på land og tages med tang, det var en fisk i flotte farver og efter et hurtigt billede kom den retur i fjorden.
En time mere uden flere fisk,så tog jeg først til Tempelkrogen og affiskede stykket ved skoven mellem de to fredningsstykker, der virkede dog temmelig dødt, så jeg valgte at spadserer nordpå til bugten før Bramsnæsvig og sørme om ikke der var bud efter Kobberbassen igen, det var dog en lille blank undermåler. På vejen retur ved pynten inden fredningsstykket til broen fik jeg igen et tungt hug der dog hurtigt slap krogen igen, men skidt det var en dejlig dag med december-sol og svag vind, og Kobberbassen var super, den har nu fast plads i flueæsken.

20131205-073557.jpg
Jeg har læst på din blog at du sælger Flatbeam skydelinier, den vil jeg gerne prøve, så hvis det er muligt vil jeg gerne købe den igennem dig!
50 m. 35 lbs, og en bøtte Mucilin
Hvordan foregår handlen? Har du et konto nr. eller …….

Endnu en gang tak for din blog og info om fiskeriet i Isefjorden, den er super når man som jeg bor i Skovlunde og ikke kommer så tit af sted, så er det dejligt at planlægge fisketuren, når man ved der er fisk.

Med venlig hilsen
Brian S. Petersen

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: