Gode fif til besøg på ny kystplads !

Dagens kysttur gik til et nyt spot nord for Ordrup Næs. Der altid spændende at besøge en ny kystplads da det ofte udvider mulighederne når man skal vælge en kystplads på de komne turer.

20130921-093630.jpg
Der er altid vigtigt at gennemfiske hele strækningen når besøger ny kystplads. Det vil give dig mere viden om dybde forhold og bundforhold. Mørke områder kan jo bestå af sten, blæretang, eller ålegræs. Hvis kun bruger synet får man kun en brøkdel af viden om strækningen. En anden godt fif er at se hvordan at stranden er sammensat. Er der f.eks. store langs stranden må man antage at der også ligger nogle ude i vandet. Store sten giver også gemmesteder for fødeemner og havørreder .

20130921-105816.jpg
Et andet godt fif er at holde øje med om der er fødeemner. Er der mange fødeemner er det ofte god indikator for at der havørreder.
Min fiskekammerat Danny og jeg fordelte os så vi gik hver sin hver vej. På denne måde fik vi hurtigt affisket en meget lang strækning. I dag var mig der løb ind i fiskene og jeg fik overlistet 3 havørreder på Kobberbassen .

20130921-115000.jpg
Alle fisk blev fanget indenfor et ganske lille område så hvis ikke jeg havde affisket strækning systematisk var de måske ikke blevet fundet.
Fangsten af 3 havørreder er meget værdifuld viden til næste gang jeg besøger denne fiskeplads.
Husk at succes på en tur giver succes på den næste 🙂
En andet godt fif er at se hvordan de “lokale” fiskere tackler strækningen. Dette er ofte en hurtigt genvej til havørreder.
Sidste fif er at man må investerer noget tid i at lærer en ny plads at kende og det vil en rigtig god ide at besøge en ny kystplads på forskellige årstider og under forskellige vindforhold. Det vil give endnu mere viden til at kunne vælge den rigtige kystplads når du skal ud fremtidige turer.

Tight lines til weekend-fiskeriet
Lars

One Comment on “Gode fif til besøg på ny kystplads !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: