Huset fuld af “duller” – gav ørreder !

Det er ikke kun i Isefjorden der fanges godt med havørreder. I går modtog jeg denne fangstrapport fra Casper Rieper-Holm der havde været tur en forbi Roskilde fjord.

“Nu fik jeg lige en fridag idag fordi fruen fik huset fuld af “duller”. Jeg tog et smut til en af de kendte pladser på øst-siden af fjorden da jeg bor i nærheden. Det startede sløjt uden aktivitet og efter halvanden time var mig og min makker begyndte at pakke sammen. Ud af øjenkrogen så vi der var en gut der fik fisk på og vi ville give det et forsøg mere. Ud i vandet igen og i andet kast fik jeg en ørred lige under målet. Et par kast senere fik jeg en mere på små 50 cm. Det blev 4 fisk til os indenfor et par timer og vi havde utallige små nap og et par stykker som hoppede af.
Andre rundt om os fangede også fisk så vi må have ramt en stime 🙂
Vi fiskende med rejefluer som endda var hjemmelavet så det gjorde det jo bare endnu bedre.”

20130415-202605.jpg

Tillykke med fangsten herfra og håber de giver blod på tand til at få snøret nogle flere hjemmebundene fluer:-)

Jeg har oprettet beskrivelser af nogle af de kendte fiskepladser i Roskilde fjord.
Link: https://seatrout4you.com/kystpladser-roskilde-fjord/

Indenfor de næste uger vil der komme oversigtskort og kort såfremt at der er tid til det:-)
Der skal også fiskes .,,

Mange fiskehilsner

Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: