Op og ned med fangsterne!

Det har været op og ned med fangst meldingerne de sidste på dage. I bunden af Isefjorden er der stadigvæk en del meldinger om fangster. I går meldte min fiskekammerat Danny om en fangst af 8 havbasser i sydelige del af Isefjorden. I dag har jeg fået meldinger om fangster på op til 5 havørreder med største på 57 cm på østsiden af Isefjorden. Et  par medinger fra vestsiden af Isefjorden gav “zip”. Så det må siges at  fangsterne stadigvæk er meget lokale 🙂

Var selv ude og det gav 3 havørrer og der var rigtig mange fisk i overfladen. Det stiile vejr denne morgen gjorde desværre at fisken var ekstrem forsigtige.

Flot morgensol er en af den mange oplevelser man tager med hjem fra fisketuren,

4 Comments on “Op og ned med fangsterne!

 1. Tak for feedback til bloggen:-)

  Jeg tror det er svært at besvarer hvad der bedst flue eller spin. Jeg tror mere det gælder om at vælge fiskeplads efter vejrforholdene. Er der meget gang i vandet er spin sikkert bedre end flue på den rigtig plads:-)

  Det må dog siges at stille vejrforhold ofte er bedste vejr til fluen da man kan varierer indtagningen og størrelsen af fluen meget under disse forhold.
  Mange af fjord-pladserne passer rigtig godt til fluen da der ikke er særligt dybt og og mange fødeemner er helt inden under land.

 2. hej

  pæn blog der

  har været ude og fiske flere gange i den sydeligdel af isefjorden med gutterne, men uden nogen bid. Fisker kun med blink og spinner, men nu ser jeg du fanger fiskene med flue. er der virkelig så store forskel på flue fangster ??

 3. Når jeg nævner den sydlige del af fjorden så gælder det Tempelkrogen og Lammefjorden. Så hvis du skal ud i morgen vil jeg anbefale at du prøver en af disse steder. Sker der ikke noget indenfor en time kører jeg gerne videre til næste plads hvor der kan være gang i den:-).
  Se mulige fiskepladser under fanen “kystpladser”

 4. Heps! :- )

  Meget inspirerende blog du har kørende og imponerende fangster Isefjorden/Kobberbassen afkaster.

  Når du skriver “i bunden af Isefjorden” er vi så helt nede omkring Bramsnæsvig området?

  Vi skal prøve Isefjorden for første gang i morgen og er helt på bar bund (sand – uden ålegræs og muslingebanker)

  Mvh Basse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: